javascript(hidden via css)

/* */

June 13, 2014

Горчичная зелень / Mustard greens.

По вкусу пришлась такая вот местная зелень. По-Вьетнамски Cai Ngot. В Тайланде известна как Chinese mustard greens. На рынках полно. Brassica integrifolia или Brassica juncea непонятно. В общем какая-то брассика. Идет просто на ура. Во вкусе проскакивают легкие горчичные нотки. Народ всякие смузи делает чтобы маскировать зелень, а тут организм сам просит. Чудеса! Хотя может дело в качестве зелени, что ее бананами "красить" надо. ☯

★ Мощнейший источник всяких полезностей.

This local greens came to the taste. Vietnamese name is Cai Ngot. In Thailand, it is known as the Chinese mustard greens. Lots in the markets. Brassica integrifolia or Brassica juncea: it is not clear. In general, some Brassica. It comes just to the place. Has light mustard cast in its taste. People are doing all sorts of smoothies to mask the greens. Here is just the opposite: the body asks for this kind of greens. Wonders! ☯

★ Tremendous source of all sorts of useful things for the body.