По вкусу пришлась такая вот местная зелень. По-Вьетнамски Cai Ngot. В Тайланде известна как Chinese mustard greens. На рынках полно. Brassica integrifolia или Brassica juncea непонятно. В общем какая-то брассика. Идет просто на ура. Во вкусе проскакивают легкие горчичные нотки. Народ всякие смузи делает чтобы маскировать зелень, а тут организм сам просит. Чудеса! Хотя может дело в качестве зелени, что ее бананами "красить" надо. ☯
| This local greens came to the taste. Vietnamese name is Cai Ngot. In Thailand, it is known as the Chinese mustard greens. Lots in the markets. Brassica integrifolia or Brassica juncea: it is not clear. In general, some Brassica. It comes just to the place. Has light mustard cast in its taste. People are doing all sorts of smoothies to mask the greens. Here is just the opposite: the body asks for this kind of greens. Wonders! ☯
|
Светодиодный светильник для растений. Биосфера дома. Живительные воздух, зелень, овощи и фрукты круглый год / Experiments with LEDs and plants. Biosphere @ home
javascript(hidden via css)
/*
*/